THAT shield bug- shield activ log off...

Discussion in 'General Improvements' started by WOLLIMAUS, Apr 13, 2018.

  1. WOLLIMAUS

    WOLLIMAUS First Mate

    @Lynsey [Midoki] @Chris [Midoki]

    This morning again with mini.
    A failed revenge, because the player had shield too.

    I logged off after that also with a ACTIVE SHIELD, it was 10h 48min.

    I logged back in about 15-20 min later and my shield was deactivated!!!

    That happend ALSO a few weeks ago and i sent a also a in-game support in when it happend. NO REPLY AT ALL FROM SUPPORT!!!

    I did sent TODAY again a ticket, 2 hrs ago :D.

    Didn't you say a few months ago that BUG IS FIXED??? o_O

    I don't now does it matter, but this morning it was on android 7.0 Huawei Media Pad M3 Lite. The other time it was also on android, 7.1, Samsung Galaxy TabA.
    And some other guild mates have expierenced the same... they just don't BOTHER anymore to sent tickets :(. Because...
     
    Last edited: Apr 13, 2018
  2. Lynsey [Midoki]

    Lynsey [Midoki] Senior Designer Staff Member

    This should hopefully be fixed later today.
     
    WOLLIMAUS likes this.
  3. WOLLIMAUS

    WOLLIMAUS First Mate

    Thank you @Lynsey [Midoki]

    I will let you know if it isn't ;) :D.
     
    MorganFlint likes this.
  4. Lynsey [Midoki]

    Lynsey [Midoki] Senior Designer Staff Member

    I'm sure you will! :D
     
    MorganFlint and Intimidator like this.

Share This Page

  1. This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
    By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.
    Dismiss Notice